2015. március 25., szerda

A nap híre! Zayn Malik kilép az 1D-ből


Botrány!

A srácok négyesben folytatják tovább.- 2015.03.25.

Kora este robbant a hír, miszerint Zayn Malik otthagyja a One Directiont. A srácok ezt hivatalosan a Facebook oldalukon jelentették be, egy poszt formájában, amiben azt is elmondták, hogy ugyan most már csak négyen, de folytatják tovább. Liam, Niall, Harry és Louis tiszteletben tartják Zayn döntését, és már a turnéjuk további állomásaira koncentrálnak.

A közlemény szerint Zayn imádta ezt az öt évet a One Directionben, de eljött az ideje, hogy kilépjen, mert úgy érzi, most már úgy akar élni, mint bármelyik normális 22 éves. Az énekes elnézést kért rajongóitól a lépésért, de azt írta, követnie kell a szívét. Úgy gondolja, a srácokban igaz barátokra talált, akik a világ legjobb bandájaként folytatják majd a továbbiakban is. Zayn mellett Simon Cowell is megszólalt, aki összehozta annak idején a fiúkat, és sajnálatát fejezte ki az énekes távozása miatt, de ő is biztosította a rajongókat, hogy Liam, Harry, Niall és Louis továbbra is ott lesznek nekik.
A távozásnak már egyébként voltak jelei. A hét elején a rajongók között Liam egyik Twitteres képe okozott felháborodást, amin kitakarta egy poszteren Zayn képét. Közben pedig a fiúnak magánéleti problémái is voltak. Március 18-án egy olyan fotó látott napvilágot, amin úgy tűnt, Zayn korábban Thaiföldön megcsalta barátnőjét, Perrie Edwardst. A lány állítólag ultimátumot adott neki, miszerint vagy pár napra hazamegy hozzá, hogy helyrehozzák a dolgokat, vagy köztük mindennek vége. Zayn utazott is azonnal Angliába a turné közepén, stresszre hivatkozva, miközben a többiek már Manilában koncerteztek. Korábban ilyet talán nem tett volna. A napokban pedig olyan hírek terjedtek, melyek szerint Zayn már az ügyvédeivel is felvette a kapcsolatot, hogy megtalálják kilépésére a legjobb megoldást. Kicsit olyan ez az egész, mint amikor anno a Take Thatből kilépett Robbie Williams, csak mindez 2015-ben történik, és a rajongók a közösségi oldalakon fejezik ki bánatukat kedvencük lépése miatt.



Nem tudom, hogy ti, hogy vagytok vele de nekem ez életem legrosszabb napja! Gyászoljuk együtt az 1D-t! :( 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése